Keltský symbol Znak čtyř směrů v sobě v dokonalé harmonii ztělesňuje čtvernost. Symbolizuje harmonii přinášející lásku a štěstí. Žijme srdcem a láskou.


Nejobsáhlejší jasnovidný-filizofický-zábavný snář na světě

499,-Kč

  • Autor: Oldřich Rajsigl
  • Nakladatelství: 4 směry
  • Dostává se vám do rukou unikátní snář, který byl do teď jen muzejním exponátem v Pelhřimově. Snář je oceněný celkem 11. certifikáty. Poslední z nich jsou ze září 2010 za český a světový rekord a jsou součástí tohoto snáře. Snář byl do této doby medializovaný i v TV pořadu „Uvolněte se prosím“.
    Jednotlivá hesla a předpovědi ve snáři jsou velmi konkrétní a vztahují se ke každodennímu životu. Hovoří se v nich o běžných starostech, o lásce, penězích, o sexu, podnikání, práci, politice, atp. Upozorňuje i na možné podvody řečí srozumitelnou pro obyčejného člověka.
    Snář obsahuje spoustu jasnovidných typů, upozorňující na nejbližší možné situace, které se mohou ve skutečnosti čtenáři stát a na spoustě míst najdete i rady, jak danou situaci zvládnout.
    „Nejobsáhlejší jasnovidný-filozofický-zábavný snář na světě“ je moderní snář, který svému názvu vůbec nedělá ostudu. Věříme, že se tento snář stane nejen poradcem a zábavným společníkem, ale i kartářem a astrologem na Vašem nočním stolku.
    „Nejobsáhlejší snář na světě“ je pro veřejnost umístěn k nahlédnutí v Muzeu rekordů a kuriozit v Pelhřimově. Muzejní exponát má na výšku téměř 30cm a váží 7kg.
  • Dostupnost: Tato kniha už není na skladě a není znám další termín dodání


Kniha Nejobsáhlejší jasnovidný-filizofický-zábavný snář na světě byla přidána do nabídky dne 13.10.2010.

Copyright © 2007-2013 čtyři směry | Partneři: Naakup.cz TOPlist